FULL_TIME

EEN JOB BIJ EUROPABANK? Als jij er durft voor te gaan, wij ook! - Europabank

België BE
2021-04-05
2021-06-21

Ons bedrijf

Bij Europabank geef je mee vorm aan ons bedrijf én help je professionelen en particulieren om hun plannen te realiseren. Onze bank telt op vandaag meer dan 350 werknemers die verdeeld zijn over onze hoofdzetel en 47 kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Je komt als medewerker terecht in een stabiele en familiale werkomgeving met een goed evenwicht tussen werk en privé.

Europabank staat voor durf en daadkracht. We helpen onze klanten om hun dromen te verwezenlijken en onze medewerkers om zichzelf te ontplooien. Bij ons moet je geen grijs haar hebben om verantwoordelijkheid te krijgen. Grijze massa is het kapitaal waarin wij geloven: heb je een goed stel hersenen en een gezonde dosis durf? Dat belonen wij bij Europabank met een job met verantwoordelijkheid. Want als jij ervoor durft te gaan, wij ook! 

 

Bij Europabank werken, dat heeft zo zijn voordelen:

  • Onze hoofdzetel bevindt zich in Gent, vlakbij het Gravensteen
  • We hebben bankkantoren over het hele land
  • Een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen
  • Europabank is een 100% Belgische bank

 

Jouw profiel:

  • Studieniveau: hogere opleiding (bachelor of master)
  • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en het Frans
  • Je hebt interesse voor financieel-economische materie, ervaring in de financiële sector is een pluspunt
  • Volgende waarden liggen jou na aan het hart: integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidszin en een positieve attitude
  • Je bent dynamisch en contactvaardig

 

Hoe kan je solliciteren? 

Solliciteren kan online via europabank.be. Na ontvangst van jouw (spontane) sollicitatie bekijken we elke kandidatuur zorgvuldig en met verschillende collega's. Als jouw profiel weerhouden wordt, dan sturen we je kandidatuur door naar onze testing & assessment-partner. Zij zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken om een aantal testen af te leggen. Indien jouw testresultaten positief zijn, nodigen we jou uit voor een uitgebreid sollicitatiegesprek op onze hoofdzetel in Gent. Als we op dat moment een passende job hebben waarvoor jij de beste kandidaat bent, dan doen we je een voorstel. 

Is dat niet het geval, dan nemen we je profiel toch op in onze database. Misschien hebben we in de toekomst wél een job die jou helemaal op het lijf geschreven is.

 

Europabank... jouw carrière een bank vooruit! 

https://www.europabank.be/nl/werken-bij-europabank/solliciteren