FULL_TIME

ACCOUNT MANAGER INDUSTRIE - Hays

Antwerpen BE
2021-02-16
2021-03-25

Een gedreven key account manager met interesse in techniek!

Een gedreven key account manager met interesse in techniek!

• Stabiele organisatie met warme cultuur
• Min. 5 jaar relevante werkervaring met gedegen technische kennis elektromechanica
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling


Hays is samen met onze klant, een servicebedrijf op het gebied van industrieel onderhoud in Vlaanderen, op zoek naar een key account manager. Onze klant is een gekende speler met meer dan 25 jaar ervaring.

Als key account manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitwerking van een strategisch plan rond de uitbouw van hun opleidingscentrum. Je zorgt voor nieuwe acquisitie van klanten die betalend een technische opleiding kunnen volgen. Binnen jouw takenpakket sta je in voor de opvolging van bestaande klanten, maar er zal toch extra focus gelegd worden op het binnenhalen van nieuwe klanten. Huntersmentaliteit zal dus in jou moeten zitten! Je zal instaan voor het opstellen van commerciële plannen in nauwe samenwerking met de sales organisatie van onze klant. De administratieve opvolging zal door jouw collega’s gebeuren. Je rapporteert aan de CEO.

Hays kijkt uit naar een huntersprofiel met een bachelor- of masteropleiding (of gelijkwaardig door ervaring). Technische kennis in elektromechanica, automatisatie, robotica of CNC zou een groot pluspunt zijn. Relevante ervaring in technische branches of in de industrie is een must. Je bent communicatief sterk en hebt een goede talenkennis (NL/EN). Je bent vlot in de omgang, gedisciplineerd en hebt vandaag reeds een leidinggevende verantwoordelijkheid.

Onze klant biedt je een boeiende job met veel contacten binnen een uniek concept in de markt. Je komt terecht in een stabiele organisatie met een warme, familiale cultuur. Daarnaast kan je rekenen op grote aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het opnemen van een sleutelrol in de organisatie die de specifieke taakinhoud overstijgt. Je geniet van een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en tankkaart en een gsm/laptop voor privégebruik.

Heb je interesse in deze vacature als key account manager bij een stabiel en groeiend bedrijf in Vlaanderen? Solliciteer dan snel online of bel naar Charis Keersmaekers via 03 202 79 70.